Veelgestelde vragen

Hoe kan ik tickets bemachtigen voor de restaurant wandelingen?
We bieden wekelijks wandelingen aan waarvoor je je tot op de dag zelf nog voor kunt aanmelden. Via de website kies je een route naar keuze en kun je jouw tickets bestellen. 


Wat krijg ik als ik een ticket koop?
Terwijl je loopt door de mooiste straatjes van jouw stad, geniet je van HEERLIJKe take away gerechten van geselecteerde top- en sterrenrestaurants. Je ontvangt bij elk restaurant een gerechtje. Een ticket kost € 35,-/€ 50,- per persoon en omvat vier/vijf gerechtjes. Een bijpassend drankje erbij? Dit kun je optioneel aanvinken voor € 20,-/€ 40,- p.p. en omvat vier/vijf bijpassende drankjes. Zo heb jij én een HEERLIJK uitstapje én support je jouw favoriete lokale restaurants!

Op welke data zijn de routes?
Dit verschilt per route. Zodra je op jouw favoriete stad klikt, zie je in het ticket-venster welke data beschikbaar zijn. 
Houd de site regelmatig in de gaten, want er komen wekelijks nieuwe routes online of oude routes worden gecontinueerd! :) 


Op welk tijdstip moet ik uiterlijk mijn take away ophalen bij het laatste restaurant? 

Dit verschilt per wandelroute, bekijk daarom goed de pagina van de gewenste wandelroute voor de gecommuniceerde eindtijd.


Kan ik mijn tickets annuleren?
De tickets kun je niet annuleren. Als je niet meer in de gelegenheid bent om te wandelen kun je jouw ticket wellicht verkopen aan vrienden of via Ticketswap.


Kan ik na mijn boeking nog losse drankarrangementen bij bestellen?
Helaas is het niet mogelijk om na de boeking nog losse drankarrangementen bij te bestellen. Wel kun je een gehele nieuwe reservering maken inclusief de dranken. Indien de nieuwe reservering is gemaakt, neem dan contact met ons op via info@heerlijk.nl. Het bedrag van de oude tickets zal worden geretourneerd.


Zijn er ook vegetarische mogelijkheden? 
Ja, niet elk gerechtje zal vegetarisch zijn. Daarom kun je tijdens het bestellen van jouw tickets (indien gewenst) onderaan in het proces aangeven hoeveel tickets volledig vegetarisch moeten zijn. 


Kan er rekening worden gehouden met allergieën?
Helaas kunnen de restaurants geen rekening kunnen houden met allergieën. Dit komt door de grote hoeveelheid gerechten die de restaurants moeten voorbereiden in korte tijd waardoor realistisch gezien geen rekening gehouden kan worden met individuele wensen omtrent allergieën.


Zijn er toiletten beschikbaar?
Ja, maar je moet wel een QR-code tonen bij het betreden van een deelnemend restaurant. Ook kun je gebruik maken van de openbare toiletten die wellicht op de route te vinden zijn. Download de app hier.


Hoe lang is een route?

Gemiddeld zijn de routes 5km lang. Op de website waar je de gewenste stad kunt selecteren, zie je ook de lengte van de route vermeld staan. 


Zijn de restaurant wandelingen ook geschikt voor kinderen? 
Speciale kinderarrangementen zijn helaas niet beschikbaar. Kinderen zijn natuurlijk altijd welkom om mee te wandelen. Misschien dat de wandeling voor jonge kinderen die net niet meer in de kinderwagen passen wat aan de lange kant is. 


Het wordt slecht weer, wat nu?
In principe gaan de wandelingen altijd door, dus laat je niet verrassen door het weer en wees voorbereid! Indien het weer de wandelingen onmogelijk maakt (bijv. code rood) zal er een passende oplossing volgen vanuit ons.


Is de restaurant wandeling veilig volgens de Corona-maatregelen?
Wandelen en take away bij restaurants is nog steeds toegestaan. Hieronder de belangrijkste maatregelen op een rijtje:

  • Blijf niet te lang hangen bij de restaurants en geniet al wandelend van jouw heerlijke take away gerechten. 
  • Houd 1,5 meter afstand van medewandelaars, vooral bij de restaurants.

Klik hieronder om terug te keren naar de Restaurant Wandelingen:

Ga terug