Koffie zoals je het nog nooit ervaren hebt bij François Geurds

Nieuws overzicht > Koffie zoals je het nog nooit ervaren hebt bij François Geurds

Dreams of Coffee by François Geurds is een geestverruimende, gastronomische verwennerij uit de culinaire speeltuin van François Geurds en een gloednieuw concept!

Als je de pracht en praal van een exclusieve High Tea op prijs stelt, bereid je dan voor op de François Geurds-versie met een cafeïnehoudende twist en een paar extra luxe shots. Met slechts zes zitplaatsen per zitting is Dreams of Coffee een intieme verkenning van koffie onder leiding van François Geurds zelf, waarbij je nooit eerder gedronken brouwsels proeft. Van voorzienigheid tot branden, van cultuur tot brouwen, de eenvoudige koffieboon is nog nooit zo gevierd zoals François het nu doet met zijn typische obsessie voor authenticiteit en perfectie in de voorhoede van elke koffiegang.

Dreams of Coffee combineert de verschillende koffies waar je van zult genieten met lekkernijen uit de friandises schatkist van FG. Voor degenen met extra trek in het heerlijke: alles op de lunchkaart past perfect bij de nieuwe koffie-ervaring.

Dreams of Coffee van François Geurds is te boeken voor een single of stel en wordt uitsluitend aangeboden op dinsdag, woensdag en donderdag. Onthoud dat elke dag beschikbaarheid telt voor zes personen, dus reserveer je onvergetelijke ervaring onmiddellijk om er zeker van te zijn dat je de volgende keer dat Francois droomt over koffie, erbij bent.

Dinsdag 13 juli 2021 - Bron: François Geurds Group