Rotterdamse topchefs koken vegetarisch benefietdiner voor Japan

Nieuws overzicht > Rotterdamse topchefs koken vegetarisch benefietdiner voor Japan

Topkoks als Herman den Blijker, Marco Westmaas en Marcel van Zomeren koken op 13 april samen met nog een aantal collega’s uit Rotterdam een vegetarisch benefietdiner. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Japan.

 

Gastvrouw en initiatiefneemster van het benefietdiner is Jenny Loh, van Restaurant Asian Glories in Rotterdam. Een tafel voor acht personen wordt verkocht voor €1000,-. Naast Den Blijker, Westmaas en Van Zomeren werken Jim de Jong, Patrick ’t Hart, Danny Tsang en Jeroen van der Gaag mee aan het vegetarische diner. 

 

De gehele opbrengst van de avond zal ten gunste komen aan de slachtoffers van de ramp in Japan. Gekozen is voor de stichting Tzu Chi, de grootste boeddhistische organisatie ter wereld. 

 

Bacchantes Wijnimport verzorgt de wijnen en eigenaar Gilles Faelens schenkt ze. De Nederlandse theesommelier Kasia Vermaire zal de mooiste theecreaties van Emeyu aan de gasten presenteren. De muziek is in handen van DJ Jen Min Lau in samenwerking met zanger Lou Prince.

Donderdag 7 april 2011 - Bron: Misset horeca