HEERLIJK.nl

Laatste reviews

9
Aan het Bosch Castricum 19 april 2021
Wij kozen voor de uitbreiding naar 5 gangen menu inclusief bijpassende wijnen. De gerechten zagen er goed uit, lekkere combinaties. Goede toelichting bij de gerechten en de wijn. Het kaasplateau was uitstekend. We zijn verwende wijndrinkers en hadden zelf andere keuzes gemaakt, enkele toch wat flets bij de vis. Al met al een heerlijk verblijf, aanbevelenswaardig. Minpunt: als je een kamer vooraan hebt kun je alles wat er in de lobby wordt gekletst, woordelijk verstaan.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.5
Hotel Indigo The Hague x Brasserie Stocks and Bonds Den Haag 18 april 2021
Het was door corona een 3 gangenmenu op de hotelkamer. Bezorgd tot aan de hotelkamerdeur. Heerlijk gegeten! Mooi opgemaakte borden.
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8
The Slaak Rotterdam / Restaurant & Bar Didot34 Rotterdam 18 april 2021
Top gegeten , leuk enthousiast personeel, Punctueel wbt etenstijd. Kamer mooi alles schoon van alle gemakken voorzien. Wel erg rumoerig en slecht geluiddicht, ik kon letterlijk de buren verstaan.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
't Ganzenest Rijswijk 12 april 2021
Heerlijk gegeten. Het moest ivm de corona maatregelen op de kamer, maar er was een leuk zitje gemaakt met uitzicht op de golfbaan.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.5
Hard Rock Hotel Amsterdam American & Café Americain Amsterdam 11 april 2021
We hebben genoten :)
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Paping Hotel & SPA Ommen 10 april 2021
We werden omgeboekt naar Zon (zelfde eigenaar). Mooie hotelkamer waar de tafel voor diner al naast het bed gedekt stond zodat we - ondanks eten op de hotelkamer- het idee hadden echt uit eten te gaan. Supergoede oplossing! Eten voortreffelijk en creatief.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
De Nieuwe PolderKeuken & B&B De Hostee Stolwijk 9 april 2021
Hele vriendelijke gastheer en gastvrouw. Zowel de huiskamer/keuken als de kamer met sanitair waren keurig ingericht en zeer schoon. De oude stal is echt prachtig verbouwd, met mooie details die gezelligheid met optimaal gemak combineren. Leuk buitendeel ook, al was het voor ons nog iets te koud om daar uitgebreid van te genieten. Het avondeten was heerlijk, het ontbijt perfect. Aan alles is gedacht, maar is er toch nog iets, dan kun je zo bij de gastvrouw aankloppen. Kortom, een super nachtje weg!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Aan het Bosch Castricum 9 april 2021
Heerlijk arrangement in Corona tijd. Echt een aanrader.
  • 8
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
Aan het Bosch Castricum 7 april 2021
Heerlijke Eat & Sleep in Hotel Huize Koningsbosch / Restaurant Aan het Bosch gehad. Onze gezellige 'Birma' kamer had een net gedekte tafel met uitzicht naar het bos. Het 4-gangen menu (bij aankomst uitgebreid van 3 naar 4) werd met begeleidende wijnen geserveerd tot aan de deur van onze hotelkamer. De volgende dag ook nog een uitgebreid ontbijt op de kamer genoten. Aan het Bosch ligt in een mooie omgeving; een wandeling door het bos brengt je direct via de hoge duinen op het strand. Leuke ervaring en heerlijk eten; een feestje. Wij gaan zeker nog een keer!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.75
Vermeer Amsterdam 6 april 2021
Een geweldige avond gekregen in tijden van corona. Een perfect diner en service op de hotel kamer, misschien wel beter dan in het restaurant zelf. Alle wensen werden vervuld en met daarbij nog live muziek. Natuurlijk de mooie bijpassende wijnen moeten niet vergeten worden. En in de ochtend een overheerlijk lui ontbijt op de kamer.
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8
The Hague Marriott Den Haag 6 april 2021
Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding overnachting met 3-gangendiner en ontbijt tijdens de Paasdagen. Het hotel is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan het centrum maar bijv. ook aan Scheveningen. Uiteraard is alles wat anders i.v.m. Covid-19 waardoor we het eten op de hotelkamer zelf zouden moeten doen. We werden gastvrij ontvangen, kregen een niet al te grote maar desalniettemin goede kamer met mooie inloopdouche toegewezen. De menukaart deed ons vermoeden dat het diner tegen zou vallen maar wat een verkeerde aanname. Het diner was in 1 woord voortreffelijk!
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
De Nieuwe PolderKeuken & B&B De Hostee Stolwijk 5 april 2021
Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaresse van de B&B. De dinerbox bevat mooie gerechten, in combinatie met het wijnarrangement een hele lekkere beleving. De B&B heeft een grote benedenruimte waar je de gerechten in de open keuken af kan maken en kan nuttigen: aan een gedekte tafel of aan het keukenblok, net wat je leuk vindt. Omgeving is prachtig om een heerlijke wandeling te maken. Heel fijn totaalpakket.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.25
't Ganzenest Rijswijk 5 april 2021
Een culinaire ervaring in privé' sfeer
  • 10
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
7.25
Hampshire Hotel – ’s Gravenhof Zutphen 4 april 2021
Prachtige locatie, onder de klokkentoren, mooi oud gebouw, daardoor veel sfeer. Door kunststof beddengoed waren de bedden niet echt aangenaam. Eten bistrokwaliteit.
  • 7
    Eten
  • 7
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
9
Vermeer Amsterdam 4 april 2021
Sterren diner met uitzicht over karakteristieke centraal station Al eerder aten wij bij sterren restaurant Vermeer, maar net als alle andere restaurants is die nu gesloten en mogen we genieten vanaf onze luxe hotelkamer in Barbizon Plaza. Te beginnen met een heerlijk plateau Afrikaanse hapjes samen met een originele cocktail die in de minibar klaarstond. De chef kok komt persoonlijk aan de deur om de gerechten toe te lichten, zeer gewaardeerd. Ook de sommelier geeft uitleg aan de deur over de bijpassende wijnen. Met een privé concertje op de gang is er ook nog een muziekaal intermezzo. O ja en het eten smaakt voortreffelijk. Hooguit hadden er wat kortere pauzes tussen de gangen mogen zijn om het meer tot geheel te maken. Naast de overnachting bleek ook uitgebreid ontbijt en parkeren bij het tarief inbegrepen, heel netjes!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid