HEERLIJK.nl
vier het leven
LAATSTE REVIEWS
Geschreven door: Andre Tio | 27 september 2022
HEERLIJK Aanbieding
Bij vroegere restaurant Niven was ik vaker gegeten, maar hier voor het eerste keer. 4 gangen lunch menu: 1. Noorse krab, gele biet, kaviaar. 2. Fleur de Courgette, schol, octopus, XO. 3. Rund, oesterzwam, ijspegel 4. Bloemen, rood fruit, champagne, crunch. De gerechten waren nog steeds lekker. Professioneel bediening.
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: AT | 27 september 2022
HEERLIJK Star edition
Voor het eerste keer hier gegeten. Extra 2 soorten oosters besteld. Brood Geen amuse 5 gangen menu: 1. Tonijn, bloemkool, koolrabi, lavas, pistache 2. Zalm, sojaboon, rettich, shiso 3. Zeebaars, venkel, avocado, zilte groenten 4. Sukade, knolselderij, citroen, paddenstoel 5. Aardbei, sinasappel, meringue, mint Lekkere gerechten en vriendelijke bediening.
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Fred 
Geschreven door: Astrid Siderius | 27 september 2022
HEERLIJK Star edition
Eten bij Fred is altijd een feestje. Niks opgeblazen gedoe, wat je ook nog wel eens ziet bij sterren restaurants, maar een ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht en humor op het juiste moment. Het eten was als altijd meer dan geweldig, mooie bijpassende wijnen en als hoogtepunt de kaaswagen. Eten bij Fred is absoluut het geld waard.
9
Eten
10
Service
10
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Jessica | 27 september 2022
HEERLIJK Star edition
Zeer terechte ster voor deze mooie, chique zaak in hartje Vught. Heerlijk gegeten en kennisgemaakt met de verrassende keuken. Zeer vriendelijk, toegankelijk en professioneel personeel dat ook openstaat voor een humoristisch gesprek. Gaan zeker nog een keer!
9
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
Geschreven door: Nils Versluis | 27 september 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het was de tweede, en zeker niet de laatste keer, dat we bij Zarzo gingen eten. Het was wederom top! Heerlijk eten, prachtige wijnen, supergastvrij personeel en alles heel redelijk geprijsd. Het is een prachtig ingericht modern restaurant met zicht op de geweldig kokende mannen in de open keuken. Met de aanbieding van Heerlijk heb je echt een volledig verzorgde avond voor 150 euro p.p. en word je de hele avond in de culinaire watten gelegd. Absolute aanrader. Hopelijk heeft de ploeg van Brut172, die het ook duidelijk naar hun zin hadden, net zo genoten als wij.
10
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid