HEERLIJK.nl
vier het leven
LAATSTE REVIEWS
Geschreven door: Karlijn | 7 juni 2023
HEERLIJK Aanbieding
Wij hadden gereserveerd voor een sharing sushi dinner. Het was prima in orde. Ik had aangegeven geen vlees en ook geen bepaalde vissoorten te eten. Daar was keurig rekening mee gehouden. Het was een leuke ervaring en ook het daarna door ons gekozen dessert was heerlijk. Wij wilden graag een pino grigio drinken, Het verbaasde ons, dat de ober aangaf, dat niet meer te hebben. Oke, de daarop door ons bestelde chardonnay was ook erg lekker, maar in een dergelijk restaurant zou je toch niet verwachten, dat zo een gangbare wijn " op " is. Verder is het bezoek aan dit restaurant zeker voor herhaling vatbaar.
8
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Arthur Bassant | 7 juni 2023
HEERLIJK Aanbieding
Wat GEWELDIG toeveen op het terras aan het meer in het bos! Dikke aanrader. Menu ook.
8
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
Geschreven door: Glenda v V | 7 juni 2023
Regulier
Heel vriendelijk ontvangen, gestart met een champy en amuses. Mooie smakelijke gerechten en wijnen erbij. Vooraf 1/2 oesters en 1/2 tonijn. Nog steeds top dat je halve gerechten kunt bestellen, want ik kon natuurlijk niet kiezen tussen de tagliatelle met truffel en kalfszwezerik. Dus werd het 1/2 van elk en een coquille. Als hoofdgerecht 1/2 diamanthaas voor mij en diamanthaas met eendenlever voor mijn man. Alles smaakte wederom heerlijk, als nagerecht de fameuze 5 kazen 5 glazen en een koffiedessert. Een prachtig afsluiting, wij hebben wederom genoten, een echte aanrader en blijft zeker een van onze favo s.
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
Geschreven door: A van de Vrie | 7 juni 2023
Primera
Heerlijk gegeten. Ruim voldoende.
8
Eten
7
Service
7
Sfeer
7
Gastvrijheid
Geschreven door: Jpj Snijders | 7 juni 2023
HEERLIJK Aanbieding
Fijne ontvangst, mooie lokatie midden in dorp met mooi uitzicht vanaf terras. Heerlijk 4 gangen diner genoten onder begeleiding van mooie wijn. Amuses vooraf en friandises bij de koffie, helemaal top. Verrassend goede kennismaking met dit kleine en fijne team, komen zeker nog eens terug!
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid