HEERLIJK.nl

Laatste reviews

9.5
Savelberg Voorburg 9 juni 2010
We hadden nog nooit gehoord van Savelberg. We gaan er zeker nog een keer eten. Het was een hele leuke avond. Het personeel is uiterst vriendelijk. Het eten is bij elke hap een verrassing. Het enige waar we even aan moesten wennen is de ambiance maar het hoort wel helemaal bij dit hotel / restaurant. Top! Ik zal dit etentje niet meer vergeten.
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
7.25
IDRW Rotterdam 9 juni 2010
  • 8
    Eten
  • 7
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
9.5
Wilhelminapark Utrecht 8 juni 2010
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
9
Ron Gastrobar Amsterdam 7 juni 2010
Onze eerste keer Heerlijk Dinsdag. We hoopten op Ron Blauw, en het werd Ron Blauw. Blijft 1 van mn favoriete restaurants, weer zeer byzondere creaties geproeft
  • 10
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
10
4 juni 2010
Mogen genieten van 5 gerechten, inc amuse, soepje (welke heel bijzonder werd opgediend), krabsalade, piekuiken en een heerlijk zomers nagerecht. Een van de medewerkers is speciaal alcoholbrij bier gaan halen voor de zwangere tafelgenoot toen bleek dat ze dat niet hadden. Top tent.
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
4.5
Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam 26 mei 2010
Het eten was niet bijzonder de wijn was matig. Wijn spijs combinatie onder de maat. Rose was muf oud en totaal over de top. De prijs was niet in verhouding. Een 4 gangen menu kost 47,50 wij betaalden 40,00 euro per couvert. Dan zoek ik liever zelf een restaurant uit en kies zelf mijn gerechten en wijn.
Uiterst teleurstellende eerste avond Heerlijk Dinsdag.
  • 5
    Eten
  • 4
    Service
  • 5
    Sfeer
  • 4
    Gastvrijheid
7
La Enoteca Rotterdam 2 juni 2010
Bij La Enoteca kies je geen menu maar een wijn, waar dan gerechten bij worden bedacht door het personeel. Dat is verrassend, al was de uitkomst kwa eten niet bijzonder. Het voorafje was heerlijk: tartaar van zalm,heilbot,tong met een basilicumdressing. Daarna heerlijk malse ossehaas op geroerbakte groente (die net nog iets te rauw waren) en als dessert een tarte tatin en caramelijs, ook lekker, maar niet bijzonder. De koekjes bij de koffie waren aangebrand, van één was de onderkant pikzwart. De porties zijn erg klein. Pluspunt was ook dat de bijbetaling voor drank en koffie beslist schappelijk was. Hoewel het personeel allervriendelijkst was, was de bediening niet vlot (terwijl er maar 4 tafels bezet waren). Al met al een  teleurstellende eerste ervaring met Heerlijk dinsdag.
  • 7
    Eten
  • 6
    Service
  • 6
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
2 juni 2010
Voor het eerst via heerlijk Dinsdag gegeten. Wij zijn terecht gekomen bij de Kromme Dissel.
Een geweldige avond gehad. Eten, bediening, ambiance, voortreffelijk.
De persoonljike aandacht maakte onze avond compleet.
zeer zeker een aanrader.!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.25
2 juni 2010
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
5.5
Savarin Rijswijk 2 juni 2010
Gisteren voor de 3e keer Heerlijk Dinsdag. We hebben gegeten bij Restaurant Savarin in Rijswijk. De avond was behoorlijk teleurstellend tov van mijn 2 eerdere ervaringen (At Sea in Scheveningen en Sophia in Amsterdam). Het eten was tamelijk standaard en zag er wat rommelig uit. Het voorgerecht was zeer koud, hetgeen betekent dat de mis en place ruim van tevoren was gedaan. Zonder uitleg van de avond en het menu werd de 1e gang uitgeserveerd. Ik dacht eerst nog even dat het om een amuse ging, maar de avond bleek volledig gespeend van amuses. Ik moest me haasten om er nog een glas wijn bij te bestellen. Dat ging zo bij elke gang.
 
De bediening maakte verder geen woorden vuil aan het menu en er werd slechts obligaat gevraagd of het gesmaakt had.
 
Toen de rekening voor de dranken kwam, bleek dat de wijn (1 glas per gang) + kopje koffie meer kostte dan het eten, zonder dat het bijzonder was. Voor 1 koffie en 1 Thee werd €15! gerekend. Het bleek dat de friandizes op tafel niet van het huis waren. Al met al was de rekening van de wijn een stuk duurder dan bijv. bij At Sea en van beduidend mindere kwaliteit.
 
Het is duidelijk, hier komen we niet terug.
  • 6
    Eten
  • 5
    Service
  • 5
    Sfeer
  • 6
    Gastvrijheid
9.75
Tante Koosje Loenen aan de Vecht 2 juni 2010
We hadden een fantastische en zeer gezellige avond. Het eten was verrukkelijk en we werden verrast met diverse heerlijke amuses. En de bediening was ronduit voortreffelijk, met oog voor de sfeer die aan onze tafel heerste. Vanwege de oubollige naam 'Tante Koosje' en de oud-Hollandse inrichting, zou ik nooit voor dit restaurant hebben gekozen, maar nu kom ik er graag nog eens terug!
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
6.25
Wilhelminapark Utrecht 2 juni 2010
Waar mijn eerste ervaring met heerlijk dinsdag (bij Tante Koosje in Loenen - wat een lekker eten en voortreffelijke bediening!) ronduit fantastisch was, vond ik onze avond bij Wilhelminapark Utrecht teleurstellend. Het eten was fantasieloos en smakeloos en een van de amuses ronduit vies, de sfeer was kil en het (lange) babbeltje van de kok aan tafel getuigde vooral van diens eigendunk. Met de drankjes mee betaalden we uiteindelijk 70 euro pp, en dat was het beslist niet waard! Hopelijk word ik bij een volgende gelegenheid niet weer in dit restaurant geplaatst...
  • 6
    Eten
  • 7
    Service
  • 6
    Sfeer
  • 6
    Gastvrijheid
7.75
Rosso Rotterdam 2 juni 2010
Het eten was goed, weliswaar niet verrassend of apart. Het aantal gangen van drie is minimaal; een extra tussengang is geen overbodige luxe.  Daarentegen waren de voorgestelde wjjnen zéér goed.
  • 7
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.75
Ron Gastrobar Amsterdam 2 juni 2010
Op dinsdag 1 juni voor het eerst via Heerlijk Dinsdag op pad geweest. Gelijk met de neus in de boter en bij Ron Blaauw gegeten. Fantastisch. Absoluut de moeite waard. Heerlijk verwend met meer dan voldoende amuses vooraf en gedurende het menu. De combinaties op het bord waren origineel en smaakvol (voor het oog en voor de mond), dat mag je natuurlijk ook wel verwachten van een twee-sterren restaurant. Maar het is altijd leuk wanneer er aan je verwachting wordt voldaan. Voor herhaling vatbaar.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Rosso Rotterdam 2 juni 2010
Lekker eten, goede wijnen en prima bediening. Een heerlijke dinsdag bij Rossa in Rotterdam.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid