Armada & Ooievaart boot

Boottocht

RESTAURANTS & GERECHTEN

Elea
Fietsbrug de Oversteek
Gerecht volgt nog!
1
Savarin
Hoornbrug
Gerecht volgt nog!
2
Villa la Ruche
Oude Tolbrug
Gerecht volgt nog!
3
Central Park Voorburg
Oosteinde | Aan de waterzijde
Gerecht volgt nog!
4
De Koepel
Sijtwendebrug
Gerecht volgt nog!
5
Bij Erik
De Sluis van Leidschendam
Gerecht volgt nog!
6

DE KAART

HOE WERKT HET?

Schippers en buitenlui opgelet! Op zaterdag 25 september, varend over de Vliet wordt aangelegd bij de deelnemende restaurants in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Dit jaar staan de chef-koks van Bij Erik, Central Park, De Koepel, Elea, Savarin en Villa la Ruche met de pollepel in aanslag voor u klaar. Alle Vlietrestaurants situeren zich bij een brug langs de route. Een waar gastronomisch hoogtepunt op het water!

Een ticket heb je voor € 87,50 p.p.!

  1. Bestel jouw tickets
  2. Je ontvangt per e-mail de bevestiging, op de Ooievaart boot ontvang je een strippenkaart van de Aramada organisatie zelf
  3. Tijdens de boottocht toon je de strippenkaart bij de deelnemende restaurants en ontvang je een HEERLIJK gerecht
  4. Je kunt de boottocht beginnen vanaf 12:00 uur. Kies een tijdslot dat u past. De vaarrit duurt ongeveer 2 en een half uur!

Let op: Bewaar de strippenkaart goed, zonder strippenkaart kan je geen gerechten ontvangen. Een verloren strippenkaart kan niet vervangen worden.

Veiligheid & Milieu

Om de veiligheid rondom de COVID-19 richtlijnen te kunnen waarborgen vragen we je de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Blijf niet te lang hangen bij de restaurants en geniet al wandelend van jouw heerlijke take away gerechten.
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van medewandelaars, vooral bij de restaurants.
  • Houd rekening met de regels van de restaurateurs.
  • Heb je klachten? Blijf thuis! en verkoop jouw ticket aan een vriend(in)of kennis

Tijdens het wandelen kan het zijn dat je afval hebt. We houden onze stad graag schoon en hopen jij ook! :) Gooi daarom je afval weg in de daarvoor bestemde prullenbakken bij de restaurants of langs de route.